Paul Borza

Az életemben a család, míg a munkában a fotózás és a média állnak a középpontban. Fényképészként és televíziós szakemberként tevékenykedem, és a feleségem is ugyanebben a szakmában dolgozik. Nagyszerű hír, hogy a fiunk is ezt a pályát választotta, és szintén fotós karrier felé tart. 
Lelkesít és motivál a lehetőség, hogy nyári táborokban taníthassak gyerekeket fényképezni és filmezni. Imádom velük tölteni az időt és látni, hogyan fedezik fel a képek csodálatos világát. Szerintem nagyon fontos, hogy inspiráljuk a következő generációt, segítve ezzel, hogy felfedezzék a kreativitásukat és önmagukat a fotózásban, kifejezve gondolataikat, mondanivalójukat és érzéseiket. 

Megtanuljuk a fotózás történetét, a fényképezőgép működését, a keretezés szabályait, a színek használatát a kompozíciókban. Forgatókönyvet írunk, filmezünk, hangot rögzítünk, vágunk és esténként jókat szórakozunk egymás alkotásain. 

Persze, a táborozás nemcsak nekik ad valami értékeset, hanem számomra is sokat jelent. Remek lehetőség a közösség építésére és az alkotás örömének megosztására. Mindig izgalmas és inspiráló ez a rész a munkámban.