Iskola másként

A Napraforgó Alkotótábor területe több mint 6000 négyzetméter, amely rengeteg lehetőséget kínál a szabadtéri tevékenységekre. Két focipálya, kosárlabdapálya, játszótér, tábortűzhely, 56 alvóhely, konyha, ebédlő és egy 60 négyzetméteres filagória áll rendelkezésre. Ezek a létesítmények ideális körülményeket teremtenek arra, hogy a gyerekek változatos és érdekes tevékenységekben vehessenek részt, amelyek középpontjában a vidéki élet áll.

A táborhelyen szervezett tevékenységek nagyon sokszínűek és élménydúsak. A gyerekek lehetőséget kapnak arra, hogy megismerjék és megszeressék a természetet, részt vegyenek különböző kézműves foglalkozásokon, felfedezzék a környező erdőket és mezőket, valamint megismerjék a vidéki élet mindennapjait. A tábortűzhely körül összegyűlve például tanulhatnak sütni, főzni, és együtt élvezhetik a szabadban eltöltött időt. Ezek az élmények segítenek a gyerekeknek felfedezni a világot, fejleszteni a problémamegoldó képességeiket, valamint megerősíteni a csapatmunkában és az önállóságban.

A Napraforgó Alkotótábor elkötelezett abban, hogy a gyermekek számára felejthetetlen és értékes élményeket nyújtson a vidéki élet minden szépségével és lehetőségével.

Az év bármelyik szakaszában tudjuk fogadni az osztályokat több napra és megegyezés szerint tudunk szervezni bármilyen tevékenységet.