Erdei iskola

A Napraforgó erdei iskolában, a gyerekek lehetőséget kapnak arra, hogy kiszakadjanak a mindennapi rutinból, és felfedezzék a természet csodáit. Az erdei iskola látogatása nemcsak kikapcsolódást jelent, hanem élményekben gazdag tanulási lehetőséget is nyújt.

Programjaink széles skálájának köszönhetően a gyerekek különböző tevékenységekben vehetnek részt. A táncműhelyek, a kertészkedős programok és a sport tevékenységek segítenek a testi mozgásban és az egészséges életmód kialakításában.

Az erdei iskola látogatása során a gyerekek megismerhetik a vidéki élet szépségeit és hagyományait. Főzős műhelyeinkben hagyományos ételeket készítünk, gyakran használva a parasztkemencét is, így betekintést nyerhetnek az ősi kulináris technikákba.

Emellett színházi és drámafoglalkozásaink, valamint filmes és fotós foglalkozásaink lehetőséget adnak a kreativitás kibontakozására és az önálló gondolkodás fejlesztésére. Mesefoglalkozásaink pedig nemcsak szórakoztatóak, hanem a képzelőerő és az olvasási készség fejlesztésében is segítenek.

Az erdei iskola látogatása olyan élményekkel gazdagítja a gyerekeket, amelyek hosszú távon is hatással lehetnek az életükre. Várjuk minden kis felfedezőt szeretettel az erdei iskolában!